Головна Новини Суспільство Війна з Росією Віддали все: дві країни заявили про вичерпання запасів зброї для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Віддали все: дві країни заявили про вичерпання запасів зброї для України

Кілька європейських країн закликають інші країни більше надсилати допомогу Україні, через закінчення власних запасів озброєння.

3 жовтня 2023, 14:40 comments1578
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Урядові особи з Франції та з Великої Британії заявили, що відправили Україні майже всі запаси, які могли бути зняті зі складів. Чиновники обох країн закликають інших союзників збільшити відправку озброєння до України.

Віддали все: дві країни заявили про вичерпання запасів зброї для України

Велика Британія та Франція вичерпали запаси зброї. Фото з відкритих джерел

Видання The Telegraph посилається на слова високопоставного чиновника у військовій сфері, який розповів про вичерпання військових ресурсів для України.

"Ми не можемо продовжувати давати з наших власних запасів. Ми віддали все, що не буде загрожувати нашій власній безпеці", — сказав британський чиновник.

Разом з тим він додав, що Велика Британія й надалі допомагатиме Україні обладнанням, однак зауважив на українських потребах. За його словами ЗСУ потрібні засоби ППО та артилерійські боєприпаси, які у Британії вичерпались. Британський посадовець наголосив на потребі інших країн давати більше зброї та грошей для України.

Подібну позицію висловив і керівник штабу Військово-космічних сил Франції генерал Стефан Мілль. За його словами союзникам України слід провести зустріч та обговорити подальшу допомогу.

"Після двох років нам потрібно провести ще одну дискусію, тому що ми не можемо давати, давати, давати", — передає слова генерала Стефана Мілля для видання Politico.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Словаччині перемогла партія колишнього прем'єра Роберта Фіцо. Словацький політик заявляв у своїй передвиборчій компанії про необхідність відмовитись від військової допомоги для України.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі зробили заяву щодо припинення постачання зброї для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини