Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відбувся прорив стратегічного рівня. Стало відомо, куди командування терміново перекидає резерви
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбувся прорив стратегічного рівня. Стало відомо, куди командування терміново перекидає резерви

Командування ЗСУ терміново перекидає резерви в район Очеретиного, відзначив в ефірі радіо NV військовий експерт Михайло Жирохов. За його словами, окупантів намагаються вибити із зайнятих позицій

23 квітня 2024, 15:59 comments12970
Поділіться публікацією:

За інформацією Михайла Жирохова, ситуація навколо Очеретиного, що в Донецькій області, є дуже важкою. Більше того, виглядає на те, що вона буде тільки погіршуватися.

Відбувся прорив стратегічного рівня. Стало відомо, куди командування терміново перекидає резерви

Очеретине

Військовий експерт відзначив, що просування в Очеретиному надає окупантам надзвичайно великі переваги на флангах. Як наслідок, підкреслює Жирохов, втримати інші населені пункти, іншу лінію оборони Силам оборони буде надзвичайно важко.

На думку Жирохова, саме для того, щоб стримати ворога, на цей напрямок перекидають резерви. Втім, за його словами, їх не дуже багато. Проте Сили оборони все ж намагаються вибити ворога із зайнятих позицій.

"Тому що Очеретине — така собі клешня. Це дуже важко і дуже непросто",
— відзначив експерт.

За його словами, відбувся прорив уже не тактичного, а стратегічного рівня. Саме тому, прогнозує Жирохов, загарбники зараз посилять свій натиск у цьому місці.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військовий журналіст Юліан Рьопке повідомив про те, що окупантам вдалося захопити Очеретине. За його словами, Сили оборони протягом кількох місяців тримали його оборону. При цьому Рьопке відзначив, що наразі причина відходу від цієї позиції Сил оборони залишається незрозумілою. Також він підкреслює, що російські ЗМІ намагаються використати ситуацію на свою користь та перебільшують масштаби прориву поблизу Авдіївки.

Окрім того, відомо, що російські загарбники поспішають, щоб отримати хоч якісь перемоги на фронті, поки в Україну не надійшла військова допомога від Сполучених Штатів. Як відзначають експерти, саме тому країна-терорист не рахується із жертвами на фронті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини