Від потужного вибуху в Херсоні затремтіли стіни будинків: що відомо (ФОТО)

Вибухи вже не лише у Херсонській області, а й у самому Херсоні

У Херсоні пролунав потужний вибух у районі Зимовщика. Місцеві жителі кажуть, що вибух був настільки сильний, що затремтіли багатоповерхівки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцевий портал "Міст".

Пізніше нардеп Олексій Гончаренко повідомив у себе в телеграмі, що вибух справді був дуже сильний. У результаті знищено багато ворожої військової техніки та живої сили противника, яка розташовувалась у районі Епіцентру.

Місцеві паблік уже опублікували фото з місця вибуху. На ньому видно, що дим був оранжевого кольору.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Путін думає над двома шляхами анексії в Україні: експерти розповіли, чого насправді боїться Кремль і чому сильно поспішає з анексіями нових територій в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло - тиск посилюється : Євросоюз затвердив сьомий пакет антиросійських санкцій, включаючи часткове ембарго на золото з РФ, бойкот найбільшого російського кредитора "Сбербанк", санкції проти ще 50 фізичних та юридичних осіб (включаючи мера Москви Сергія Собяніна) та Херсона, артистів-путіністів Володимира Машкова та Сергія Безрукова). Чи звалиться тепер економіка РФ. Експерти розповіли про це в інтерв'ю нашому виданню.

"Коментарі" писали - жителі окупованих міст дали Кремлю відповідь на підготовку до анексії, влаштувавши в соцмережах масовий флеш-моб (ФОТО). Варто зазначити, що Кремль дуже розраховує, що якусь частину населення все-таки вдасться схилити на свій бік і задіяти в постановочному "референдумі". Саме тому в окупованих містах на повний хід йде агітація.