Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи пролунали у Харкові: де були "прильоти" (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи пролунали у Харкові: де були "прильоти" (ОНОВЛЕНО)

Окупанти обстріляли один із густонаселених районів міста

12 вересня 2024, 17:44 comments1925
Поділіться публікацією:

У Харкові пролунали гучні вибухи — окупанти вкотре завдали удару по місту.  Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

Вибухи пролунали у Харкові: де були "прильоти" (ОНОВЛЕНО)

Фото ілюстративне

Він розповів, що ворожі війська завдали двох ударів по одному з густонаселених районів міста. 

“На місця ударів прямують усі відповідні служби. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється”, — зазначив мер міста.

За його словами, ворог завдав ударів по приватному сектору. “Пошкоджені житлові будинки, але, на щастя, інформація про жертв та постраждалих не надходила”, — зазначив Ігор Терехов.

Ігор Терехов уточнив, що на місці одного з “прильотів” з-під завалів будинку деблоковано двох жінок та дитину.

Нагадаємо, що російські війська продовжують обстрілювати міста України. У ніч на 12 вересня окупанти обстріляли м. Конотоп у Сумській області. Внаслідок удару було значно пошкоджено цивільну та критичну інфраструктуру. Міський голова Конотопа Артем Семеніхін повідомив, що ворог намагався прицільно вдарити по енергетичній інфраструктурі міста. Як наслідок цивільна інфраструктура, де немає поруч жодних військових об’єктів, зазнала значних пошкоджень. У місті немає світла та виникли проблеми з водою. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ускладнює ситуацію відсутність коштів для ліквідації наслідків ворожих атак. За словами мера міста, значних пошкоджень зазнали деякі будинки, у місті немає електроенергії, спеціалісти проводять необхідні роботи. 

“У нас сьогодні відбудеться сесія міської ради, і я не знаю з чого ми будемо шукати ці гроші. Потрібно терміново виділити кошти на обстеження технічного стану пошкоджених будинків. Тому що ми не знаємо, чи можна туди пускати людей та замінювати вікна. Тож окреме, ще раз вітання депутатам Верховної Ради, які ухвалили абсурдний закон та забрали ПДФО у громад”, — зазначив Артем Семеніхін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини