Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи під Джанкоєм: стало відомо, куди збиралася перекинути знищені ракетні системи росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи під Джанкоєм: стало відомо, куди збиралася перекинути знищені ракетні системи росія

Росіяни на війні в Україні масово переходять на ЗРК С-300

17 серпня 2022, 17:56
Поділіться публікацією:

16 серпня, під час вибухів на військовому аеродромі росіян під Джанкоєм в Криму було знищено й зенітно-ракетні комплекси, які збиралися використовувати у війні проти України. Таку заяву зробив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, посилаючись на експертів, пише 24 канал

Вибухи під Джанкоєм: стало відомо, куди збиралася перекинути знищені ракетні системи росія

Вибухи під Джанкоєм (фото з відкритих джерел)

За словами Рефата Чубарова, цю техніку збиралися перемістити до Запорізької та Херсонської областей.

"Вони повинні були бути переміщені на територію Херсонської та Запорізької областей", – повідомив Чубаров.

"Джанкой є транспортним вузлом, як автомобільних шляхів, так і залізничного транспорту.  Боєприпаси накопичували на території, прилеглій до Херсонської області. Зрозуміло, те, що перекидають з території Росії, йде по мосту через Керченську протоку і доїжджає в Джанкой. Далі техніку розподіляють", – заявив глава Меджлісу кримськотатарського народу.

За його словами, вибухи, що сталися 16 серпня на військовому об'єкті у Джанкойському районі дуже знизили потенціал окупантів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського дали пряму відповідь щодо готовності знищити Кримський містДискусії вже не ведуться, і Україна розглядає Кримський міст, що з'єднує анексований півострів із материковою частиною Росії як законну військову мету.  Таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю виданню "The Guardian". Варто зазначити, що після того, як у тимчасово окупованому Криму пролунала серія вибухів, Кримський міст став надзвичайно затребуваним, тому що по ньому лише за 16 серпня зафіксували новий рекорд трафіку. Мостом в обидві сторони проїхало 38,3 тисячі автомобілів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини