Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вибухи на Львівщині та Тернопільщині: стали відомі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи на Львівщині та Тернопільщині: стали відомі подробиці

Росія запустила ракети з південно-східного напрямку

14 червня 2022, 14:58 comments2278
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Тернопільській області було чутно вибухи. Також бавовни пролунали на Львівщині, але там спрацювала ППО, знищивши ракету в повітрі. Вже відомо, що під час падіння ракета пошкодила один із об'єктів інфраструктури. Також поранення отримали щонайменше 4 особи, з них одна дитина.

Вибухи на Львівщині та Тернопільщині: стали відомі подробиці

Руйнування цегельного заводу. Фото: Максим Козицький у Телеграм

Голова Львівської ОВ Максим Козицький повідомив, що мешканцям області не варто ігнорувати сигнали про тривогу. Потрібно залишатися у укриттях. Також керівник Львівщини наголосив, що в області спрацювала ППО. Вже пізніше Козицький зазначив, що над Золочевом Львівщини силам ППО вдалося збити ракету. Уламки ракети впали на цегельний завод, пошкодивши його. На жаль, не обійшлось без постраждалих. Поки що повідомляється про те, що поранення легкої та середньої тяжкості отримали 4 особи, серед яких одна дитина. Агресор запустив ракету з південно-східного напрямку.

Голова Тернопільської ОВ Володимир Труш повідомив, що сили ППО також впоралися з ракетами над Тернопільською областю. Поки що повідомляється, що жертв та руйнувань немає. Інформація уточнюється, чи працюють відповідні служби.

Водночас, мер Львова Андрій Садовий заспокоїв городян, написавши у себе у Facebook, що у самому Львові вибухів не зафіксовано, але людям треба залишатися у укриттях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна визначилися з новою сакральною датою у війні в Україні. Намагаються підігнати бойові дії до нового знакового числа.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ватажок "ДНР" визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися – просить залучити союзників РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 червня 2022, 14:12

Тобто УПА-захисники відвели небезпеку від себе, а те що уламки падають на цивільних, то на то вони і витратний матеріал - українки ще народять.


Новини