Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Вибори" Путіна на окупованій території: ЦНС розповів, що там відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вибори" Путіна на окупованій території: ЦНС розповів, що там відбувається

Росіяни інсценують "вибори" на окупованій території

15 березня 2024, 10:30 comments6144
Поділіться публікацією:

Російські загарбники не знають, скільки зараз мешканців проживає на окупованій українській території, а тому беруть за основу офіційні дані до повномасштабної і вже від цієї цифри малюють явку на виборах президента РФ у понад 70%. Таким чином, ворог намагається завищити кількість виборців. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у зведенні Центру опору.

"Вибори" Путіна на окупованій території: ЦНС розповів, що там відбувається

Вибори в Росії. Фото: з відкритих джерел

"Це за задумом Кремля має додати легітимності "виборам" та створити картинку підтримки з боку місцевих окупацій їхнього рідного краю. Однак цей фарс працює виключно лише на внутрішню аудиторію Кремля", — розповіли в ЦНС.

Також у Центрі опору зазначили, що загарбники зганяють на "виборчі дільниці" на окупованій території мігрантів із Центральної Азії. Для завищення явки можна голосувати навіть без паспортів. Тепер же загарбники поставили план перед будівельними компаніями щодо відправлення на голосування мігрантів.

Як відомо, їх звозять до окупованих регіонів ще з кінця 2022 року. Нині чисельність мігрантів сягає вже понад 100 тисяч осіб. За похід на ділянку їм обіцяють додатковий вихідний.

Читайте також на порталі "Коментарі" — перевибори Путіна: чого змушують українців на окупованій частині Запорізької області.

Також видання "Коментарі" повідомляло — цього тижня в РФ і на тимчасово окупованих територіях відбудуться президентські вибори, які самі росіяни вважають фарсом. Фактично йдеться про шосте переобрання Володимира Путіна, який не приховує бажання знищити Україну як державу та послабити або розвалити НАТО. Саме таку "національну ідею" він, схоже, "продав" росіянам, маючи намір залишатися безстроковим президентом. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" ситуацію всередині РФ напередодні перевиборів Путіна, а також спрогнозували, чи стануть вони для диктатора та його режиму останніми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини