Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ветеран війни: Путін хоче перетворити війну на аналог АТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран війни: Путін хоче перетворити війну на аналог АТО

Російський диктатор Володимир Путін хоче перетворити війну в Україні на так званий аналог АТО, про це в ефірі «Еспресо» заявив ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман. Він додав, що дипломатія не зможе зупинити війну

7 березня 2024, 13:54
Поділіться публікацією:

Як повідомив Олексій Гетьман, наразі росіяни активізувалися на фронті і намагаються проводити атаки. Окрім того, за його інформацією, країна-агресор планує мобілізувати до літа до 500 000 військових.

Ветеран війни: Путін хоче перетворити війну на аналог АТО

Війна в Україні

Гетьман підкреслив, що наразі Збройним силам потрібно стабілізувати ситуацію на фронті. За його відчуттями, лінія фронту може рухатися на захід, адже там ще не готові фортифікаційні споруди, а ворог підсилює свої резерви.

Як підкреслив експерт, на даний момент потрібно втримати оборону, а вже на наступний рік можна буде планувати дії контрнаступального характеру.

При цьому Гетьман додав, що окупанти не зможуть постійно вести такі інтенсивні бойові дії, як зараз. За його словами, якщо бойові дії стихнуть, то війна перейде у позиційну.

"Напевно Путін хоче перетворити бойові дії на нових позиціях на продовження АТО, і це може тривати довго, якщо ми не розв'яжемо це питання військовим шляхом за допомогою партнерів",
— додав ветеран війни.

На його переконання, вирішити питання війни дипломатичним шляхом просто неможливо. Причина у тому, каже він, що окупанти просто відмовляться виходити із захоплених територій, своєю чергою Київ не буде віддавати українські території в обмін на так зване припинення бойових дій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що на думку експертів, світ "надто втомився" від війни в Україні. Саме тому, може бути прийняте рішення схиляти Київ до проведення мирних переговорів із Росією. Таку дію американці будуть подавати, як дипломатичну перемогу президента Джо Байдена і використовуватимуть у передвиборній кампанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини