Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ветеран АТО Дикий: Щоб завершити війну, потрібна чисельна перевага над окупантами
commentss НОВИНИ Всі новини

Ветеран АТО Дикий: Щоб завершити війну, потрібна чисельна перевага над окупантами

Україна, на відміну від РФ, недопрацьовує у питанні мобілізації. ВСУ воюють меншою кількістю людей, ніж росіяни, розповів ветеран АТО Євген Дикий, пишуть «Коментарі»

30 січня 2024, 11:34
Поділіться публікацією:








Щоб якнайшвидше завершити війну, Україні потрібно створити чисельну перевагу над російськими окупантами, вважає ветеран Євген Дикий. Для цього, за його словами, потрібно провести якісну мобілізацію, і цифра 500 тис. осіб, яких хотіли б призвати, є обґрунтованою.

Ветеран АТО Дикий: Щоб завершити війну, потрібна чисельна перевага над окупантами

Дикий ввадає, що мобілізацію треба посилити

"Ми просто беремо відкриті джерела, або якщо ми їм не віримо, то беремо джерела нашої розвідки – вони в даному випадку абсолютно збігаються, і ми просто цікавимося тим, а скільки за цей час мобілізувала рашка. І ми виходимо на цифру, що за 2023 рік у Росії мобілізовано близько півмільйона людей",
— сказав Дикий.

За його словами, Україна воює проти росіян у рази меншою кількістю людей, але ліміт того, що можна досягти такими силами, вже вичерпано. Втім, як додає експерт, воювати значно меншою кількістю людей, ніж у ворога, можна, але за умови абсолютно технологічної переваги.

"Я думаю, що ні в кого немає ілюзії, що у нас із орками технологічне співвідношення як у західної коаліції із хуситами",
— додав Дикий.

Водночас він вважає, що Україна та Росія воюють "в одній ваговій категорії" зі зброєю майже одного покоління, часто одними моделями озброєння, що свідчить про абсолютно один технологічний рівень. А це означає, що при однаковому співвідношенні технологій потрібна й однакова кількість бійців, додав Дикий.

При цьому, як писали "Коментарі", чоловіки бояться йти на фронт та вигадують різні відмовки, щоб уникнути вручення повістки.

Також "Коментарі" писали, деякі військові вважають, що в Україні слід розпочати тотальну мобілізацію. На їхню думку, для участі у війні необхідно залучити в'язнів та громадян, яким виповнилося 18 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.youtube.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 січня 2024, 11:49

Більшає зелених чоловічків яким на їх війну м'яса не вистачає. Збудували недокраїну яку розікрали яка гине так давай разом всі загинемо.


Новини