Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вертольоти та штурмовики ЗСУ завдали удару по позиціях окупантів на півдні України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вертольоти та штурмовики ЗСУ завдали удару по позиціях окупантів на півдні України: подробиці

На півдні України противник продовжує облаштування та зміцнення рубежів оборони

13 червня 2022, 10:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують героїчно боротися із противником. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Вертольоти та штурмовики ЗСУ завдали удару по позиціях окупантів на півдні України: подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

За даними наших військових, на півдні України противник продовжує облаштування та зміцнення рубежів оборони, активних наступальних дій не веде.

"Протистояння в основному відбувається на рівні артилерійських дуелей. Причому, задіяна важка ствольна та реактивна артилерія.", — ОК "Південь".

Водночас, зазначається, що ворог зазнає суттєвого ураження та тиску з повітря.

"Протягом доби парою вертольотів, парою штурмовиків та винищувачем було завдано потужних ударів по ворожих позиціях", — ОК "Південь".

Уражено скупчення супротивника та склад боєприпасів.

Підтверджені втрати противника на півдні нашої країни минулої доби становлять:

22 окупанти;

три танки Т-62;

дві БМП;

три одиниці автомобільної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що везе до Києва тріо Шольц, Макрон та Драгі – яка справжня мета поїздки. Європейськими лідерами може бути запропонована Україні формула світу "Мінськ-3".

Читайте також про те, що Подоляк розповів, чи Україна готувалася до війни. Українська розвідка та керівництво знало, що росія має плани з вторгнення і готувалась до захисту.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на Харківщині та Сєверодонецьку у ворога частковий успіх: куди вдалося просунутися агресору. Російські окупанти закріпилися на нових позиціях.

Також "Коментарі" писали про те, що ще один європейський лідер підтримав заклик Макрона "не принижувати Росію". У Європі заявили, що Росія нікуди не зникне після війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини