Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вдруге підпалили могилу російського генерала: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдруге підпалили могилу російського генерала: подробиці

У Санкт-Петербурзі двічі підпалили могилу вбитого на війні генерал-майора

11 липня 2024, 13:41
Поділіться публікацією:

На Смоленському кладовищі вдруге за два дні підпалили могилу генерал-майора Сергія Горячова, який загинув у червні минулого року в Україні. 

Вдруге підпалили могилу російського генерала: подробиці

У Санкт-Петербурзі двічі підпалили могилу вбитого на війні генерал-майора

Перший підпал стався 9 липня, після чого було порушено кримінальну справу за фактом вандалізму. Однак, незважаючи на розслідування, винних не знайшли, і вже наступного дня могилу підпалили знову.

Генерал-майор Горячов загинув 12 червня 2023 року під час бойових дій у Запорізькій області. Його смерть стала черговою втратою для російської армії, яка зазнає значних втрат в Україні.

Що відомо про Сергія Горячова

Горячов у різний час очолював окупаційний контингент в Придністровʼї, командував 27-ї бригадою, 201-ю військовою базою у Таджикистані та навчальним центром в Хабаровську. Агресивну війну проти України цей воєначальник розпочав 24 лютого 2022 року командиром 5-ї танкової бригади, згодом отримав звання генерал-майора і був призначений начштабу 35-ї армії східного військового округу сухопутних військ ЗС РФ. 

Пропагандисти називають ліквідованого "одним із найяскравіших і найефективніших воєначальників найвищого професіоналізму".

Раніше "Коментарі" писали, що під час саміту НАТО у Вашингтоні на будівлю російського посольства хтось спроектував напис "Дітовбивці", звинувачуючи Росію в загибелі дітей внаслідок нещодавнього обстрілу київської лікарні "Охматдит".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини