Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ватажок «ДНР» визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися – просить залучити союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Ватажок «ДНР» визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися – просить залучити союзників

Ватажок бойовиків ОРДО заявив, що Росія має задіяти "додаткові союзницькі сили" для оборони Донецька

14 червня 2022, 08:30 comments1564
Поділіться публікацією:

Ватажок так званої квазіреспубліки "ДНР" Денис Пушилін заявив, що Росія має задіяти "додаткові союзницькі сили" для того, щоб утримати тимчасово окупований Донецьк під контролем окупантів. Як повідомляє портал "Коментарі", заяву Пушиліна цитує російське пропагандистське агентство ТАРС.

Ватажок «ДНР» визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися – просить залучити союзників

Денис Пушилін - фото з відкритих джерел

Бойовики розповідають, що Донецьк нібито все більше під обстрілами. Тому, стверджує Пушилін, сьогодні є розуміння з Росією, що вдасться задіяти союзницькі сили РФ на окупованій українській території.                                                                                        

При цьому російські пропагандистські видання наголошують на тому, що Пушилін звернувся до російського керівництва з проханням домовитися зі своїми союзниками про те, щоб запровадити додатковий військовий контингент до Донецька. Не уточнюється, що йдеться про країни ОДКБ, які офіційно вважаються союзниками країни-агресора або про якісь інші країни.                                                                       

Читайте на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню докладно розібрали, що везе до Києва тріо Шольц, Макрон та Драгі – яка справжня мета подорожі.                                                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський в ультимативній формі звернувся до канцлера Німеччини Олафа Шольца із закликом перестати затягувати час із постачанням Україні необхідного озброєння та остаточно визначитися, на чиєму сьогодні боці Берлін. Президент заявив, що одночасно підтримувати діалог і Києвом, і з Москвою вже не вдасться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини