Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вагітна українська снайперка зізналася, за що її мучить совість
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагітна українська снайперка зізналася, за що її мучить совість

Снайперку щодня мучить совість за те, що вона знаходиться вдома

15 грудня 2022, 19:30 comments2580
Поділіться публікацією:

Військова з України  Євгенія Емеральд, яку знають як Жанну Д'Арк, розповідає, що з причини другої  вагітності не  може допомогти вигнати окупантів. Вона зараз переконана,  що в тилу бути складніше, як на лінії фронту.

Вагітна українська снайперка зізналася, за що її мучить совість

"Жанна Д'Арк" (фото instagram.com/emerald.evgeniya)

Про це захисниця  написала в дописі в соціальних мережах.

Як стверджує Євгенія,  кожного дня її мучить совість з тої причини, що жінка знаходиться   у своїй домівці і не воює. В той час бойові побратими Євгенії  захищають українські території.

Ще військовослужбовиці неприємно відповідати на звинувачення у власному піарі, коли з’явилось інтерв'ю в "ЖВЛ".

"У тилу важче, ніж на фронті. Повернувшись, я не маю спокою. Ви думаєте, що інтерв'ю — це легко? Що я піарюся? Регулярно я отримую погрози, прокляття!" — пояснила  захисниця.

Військова підсумувала, що 24 лютого вона  вирішила  пожертвувати всім, щоб повернути справедливість, свободи та майбутнє  кожному українцю. Євгенія погодилась на інтерв'ю не з причини піару, а зробила свій внесок в боротьбу  з пропагандою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на концерті відомого співака військовий зробив своїй дівчині пропозиціюПід час концерту популярного виконавця Артема Пивоварова, який проходив у Черкасах, на сцену раптово здійнявся хлопець у формі. У руках він тримав букет квітів та мікрофон. Глядачі у залі не одразу зрозуміли, що саме відбувається. Однак хлопець промовив зворушливі слова, яку він присвятив своїй коханій. Крім цього військовий зробив ще більш рішучий крок – він запропонував своїй дівчині руку та серце. Схвильована дівчина піднялася на сцену та відповіла "так". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини