Головна Новини Суспільство Війна з Росією В українській розвідці розповіли, хто може ліквідувати Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

В українській розвідці розповіли, хто може ліквідувати Путіна

У ГУР вважають, що наразі у Кремлі немає кандидатів, які замінять Путіна

22 серпня 2023, 11:15
Поділіться публікацією:

Хоч це й доволі непросте завдання, але західні спецслужби можуть докласти зусиль, щоб ліквідувати російського диктатора Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в інтерв'ю "Українські новини".

В українській розвідці розповіли, хто може ліквідувати Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Та є інформація про його важкі хвороби та його (Путіна – ред.) двійники, які застосовуються. Звичайно, це все треба враховувати. Але Україна дуже зацікавлена, щоб оригінальний Путін, якщо він досі живий, опинився на лаві підсудних під час проведення міжнародного трибуналу", — зазначив Юсов.

У відомстві наголосили, що Спецслужби РФ працюють ефективніше, ніж російська армія. Грошей на власну безпеку диктатура зовсім не шкодує, прораховують на кілька ходів уперед.

Щодо наступників Володимира Путіна представник ГУР підкреслив, що поки що немає кандидатів на заміну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі економічних проблем, які посилилися в РФ у зв'язку з ослабленням рубля, міжнародних провалів та явних неуспіхів у війні проти України, накочують, схоже, внутрішньополітичні. За даними Bloomberg, частина людей у російських спецслужбах активно агітують Путіна зважитися на відставку міністра оборони Сергія Шойгу та начальника Генштабу Валерія Герасимова, призначивши на їхні місця "яструбів" і перейти до більш агресивного ведення війни. Аж до оголошення воэнного стану та початку повномасштабної мобілізації. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" внутрішньоросійську ситуацію майже через півтора року повномасштабної агресії РФ проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини