Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні відповіли на нові ядерні погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відповіли на нові ядерні погрози Путіна

Сибіга сказав, що коли Путін стикається із силою, він відступає і знаходить способи пояснити це своїм людям

15 вересня 2024, 14:50
Поділіться публікацією:

 Погрози російського президента Володимира Путіна не діють, тому союзники України не повинні піддаватися на них. Про це заявив міністр закордонних справ України Андрій Сибіга.

 В Україні відповіли на нові ядерні погрози Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Навесні 2022 року Путін попереджав про нечувані наслідки, якщо Захід надасть Україні зброю для оборони. Зброю надали, але Путін нічого не зробив. Подібна риторика повторювалася багато разів протягом останніх років", – зазначив Сибіга.

Міністр наголосив, що коли Путін стикається із силою, він відступає і знаходить способи пояснити це своїм громадянам.

"Путін використовує погрози, щоб послабити підтримку України. Однак союзники мають її лише посилювати: зняти обмеження, збільшити далекобійну зброю, повітряний щит, економічну та енергетичну стійкість України. Страх і зволікання призводять до смертей та криз. Щоб відновити мир, потрібна сміливість, а не страх", – підсумував Сибіга.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін зробив заяву про далекобійну західну зброю та пряму участь країн НАТО у війні в Україні.  Президент Росії Володимир Путін заявив, що застосування українською армією західної зброї великої дальності для ударів по території Росії означатиме пряму участь країн НАТО у військових діях. За словами Путіна, використання цієї зброї неможливе без підтримки країн НАТО, зокрема супутникових даних і "польотних завдань", які, як він стверджує, можуть вводитися лише військовими альянсу.

Путін підкреслив, що Збройні сили України вже здійснюють удари по глибині Росії, проте наголосив, що використання високоточної зброї великої дальності є "зовсім іншою історією". Він вважає, що це може бути підтвердженням прямої участі США та європейських країн у війні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини