Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні створили комісію, яка контролюватиме використання зброї від партнерів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні створили комісію, яка контролюватиме використання зброї від партнерів

Комісія буде контролювати використання озброєння, наданого міжнародними партнерами

19 липня 2022, 19:06
Поділіться публікацією:

Над озброєнням, яке Україні надають міжнародні  партнери, буде здійснювати контроль  нова спеціальна комісія, яка вже створена  на парламентському засіданні депутатів. Про це  повідомив очільник  ОП Андрій Єрмак в Телеграм.

В Україні створили комісію, яка контролюватиме використання зброї від партнерів

Комісія буде контролювати використання озброєння, наданого міжнародними партнерами (фото з відкритих джерел)

Як зазначив керівник Офісу президента, парламент створив тимчасову спеціальну комісію, щоб здійснювати контроль  над  тим, як використовується  озброєння, яке надали нашій країні   міжнародні партнери  під час військового вторгнення. 

“Це дозволить розбити всі маніпуляції російських пропагандистів. Прозорість для нас та союзників — це головне. Ми будемо отримувати більше необхідної зброї. Цього дуже бояться росіяни, які свої страхи втілюють в брехні та пропаганді. Не залишимо їм шансів. Переможемо”, — підсумував  керівник Офісу президента.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США вимагають від Зеленського вирішити проблему з ЄрмакомЧлен Палати представників США Вікторія Спартц виступила з різкою заявою щодо глави Офісу президента Андрія Єрмака. Чиновниця заявила, що президент України Володимир Зеленський "має вирішити проблему" Андрія Єрмака і закликала МЗС України взяти до уваги її заяви. Представниця Палати представників США зазначила, що її заяви – це не емоції і президент Зеленський докладає великих зусиль на те, щоб мати міжнародну підтримку у боротьбі з підступним ворогом, глава української держави витрачає багато часу та сил, щоб відстояти суверенітет України, але в нього залишається невирішеною внутрішня проблема – це голова його офісу – Андрій Єрмак. Далі Вікторія Спартц назвала низку звинувачень на адресу глави президентської канцелярії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ermaka2022/948
comments

Обговорення


Новини