Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні розкрили справжню мету анонсу від Захарової теракту на Київській ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розкрили справжню мету анонсу від Захарової теракту на Київській ГЕС

Росія прагне викликати паніку серед українців

12 липня 2024, 17:54
Поділіться публікацією:

У Центрі протидії дезінформації прокоментували заяву речниці ворожого МЗС Марії Захарової про те, що буцімто, чинна українська влада готується підірвати Київську ГЕС. Експерти стверджують, у таких заяв є цілком конкретна мета – посіяти паніку серед українців.

В Україні розкрили справжню мету анонсу від Захарової теракту на Київській ГЕС

Київська ГЕС

"Паралельно в українське суспільство вкидаються наративи про необхідність "миру за будь-яку ціну", тобто де-факто капітуляції. Ворог розраховує, що українці під впливом страху будуть вимагати піти на поступки Росії", — пояснили в ЦПД.

 При цьому експерти стверджують, Росія не має ані засобів, ані можливостей для того, щоб знищити дамбу поблизу Києва та Канева.

"Знищити ці об’єкти ракетними ударами неможливо, а варіант підриву через диверсію виключений, оскільки дамби перебувають під посиленою охороною", — наголосили в Центрі протидії дезінформації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що речниця МЗС країни-агресора Марія Захарова заявила, що нібито українська влада планує руйнування дамб Київської ГЕС і Канівського водосховища. За її словами, таким чином, українська влада хоче влаштувати провокацію проти РФ. Вона заявила, що абсолютно немає жодних сумнівів, що режим Зеленського починає чергову цинічну провокацію проти власного населення.

При цьому відомо, що Росія вдарила ракетою по дитячій лікарні "Охматдит", чим викликала шок не тільки серед українців, а і міжнародної спільноти. Після цього, вона запустила кампанію щодо необхідності підписання миру з РФ за будь-яку ціну, бо далі може бути ще гірше. При цьому експерти відзначають, що цей наратив на Заході допомагає проштовхувати угорський прем’єр Віктор Орбан.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини