Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні пропонують запровати 10-годинний робочий день: як реагують українці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні пропонують запровати 10-годинний робочий день: як реагують українці

Реакція українців соцмережах неоднозначна

29 серпня 2024, 17:10 comments3817
Поділіться публікацією:

 Капітан ЗСУ та експерт з енергетики Андрій Гнатуш виступив із пропозицією продовжити робочий день на дві години, збільшивши його тривалість з восьми до десяти годин. Він переконаний, що така зміна принесе користь Україні та її економіці. Про це Гнатуш заявив в ефірі телеканалу КИЇВ24.

В Україні пропонують запровати 10-годинний робочий день: як реагують українці

Робочий день в Україні (фото з відкритих джерел)

За його словами, українці повинні мобілізуватись і зрозуміти, що війна торкається кожного. Гнатуш підкреслив важливість активної участі у зміцненні обороноздатності країни, особливо в нинішній ситуації.

"Українцям потрібно максимально мобілізуватись, розуміти, що війна їх торкається, і хто забув, той може в темряві посидіти, подивитись на чорні вулиці за вікном. Максимально долучатись до підняття обороноздатності. Я б взагалі на місці держави розглянув переведення з 8-годинного робочого дня на 10-годинний. 2 години працюємо на відновлення економіки країни: на енергетичні потужності, на ВПК, на все, що пов'язане з війною. У військовослужбовців цей тиждень 60-годинний, якби хто питав (за статутом)", – сказав він.

Пропозиція викликала неоднозначну реакцію серед українців. Одні підтримали ідею, інші поставилися до неї нейтрально. Для багатьох тривалий робочий день вже є нормою, тому вони не бачать у цій пропозиції нічого нового. Однак серед коментарів також були висловлювання, що корупція залишається основною проблемою: "а красти перестати не пробували?"

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що вже у вересні перерахують вартість бензинуПомиляється той, хто думає, що підняття цін на паливо буде відбуватися одноразово на початку осені. Насправді у вересні очікується лише перший етап, у межах якого бензин може подорожчати на 1,3 грн, дизпальне – на 1,75 грн, а автогаз – на 0,16 грн. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/69805

Новини