Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні почали продавати запальнички із зображенням розстріляного військового: люди обурені (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні почали продавати запальнички із зображенням розстріляного військового: люди обурені (ФОТО)

В описі до запальнички продавець назвав її "прекрасним аксесуаром"

14 березня 2023, 23:05
Поділіться публікацією:

В мережах  пропонують купити  товари із  зображенням  розстріляного  героя-військовослужбовця Олександра Мацієвського, якому після смерті присвоєно звання Героя України.   При цьому, одна з крамниць пропонує покупцям   запальничку із зображенням Героя.

В Україні почали продавати запальнички із зображенням розстріляного військового: люди обурені (ФОТО)

Росіяни розстріляли Олександра Мацієвського (фото з відкритих джерел)

Повідомлення із зображенням "товару"  оприлюднене в соціальних мережах. . Рекламуючи  запальничку, продавець називає   це "прекрасним аксесуаром", користуючись  яким можна "отримати задоволення". Про це пише "УНІАН".

Це нице  ставлення до  вчинку  розстріляного українського  бійця   викликало лють в  користувачів. Підписники  обвалили рейтинг сторінки, де  оприлюднили фото запальнички  із зображенням  розстріляного Героя. Ще й залишали критичні коментарі, які осуджують  поступок  реалізаторів. 

В Україні почали продавати запальнички із зображенням розстріляного військового: люди обурені (ФОТО) - фото 2

"Це ж якими цинічними потворами треба бути, щоб створити запальничку з портретом загиблого героя. Вас там нічого не тисне? Здоровий глузд може? Як можна танцювати на кістках?" – написала  підписниця. 

"Вам мало грошей??? Ще на смерті Героя заробляти? Ганьба!" – обурюються в наступному коментарі.

"Виродки, сьогодні людину так жорстко вбили, принесли невимовне горе у родину... А ви вирішили хайпанути на смерті та сльозах. За таке ви не маєте права на існування. Ганьба та суцільний сором!" – залишив свою думку ще один користувач.

Важливо, що після справедливого обурення користувачів,  представники торгового закладу  принесли вибачення. Повідомлення   про реалізацію запальнички видалили.

"Ми публічно просимо вибачення!!! Декілька днів назад ми розмістили пост з фотографією запальнички, зображення на якій обурило людей. Цей виріб не є масовим, лише є у однієї людини. Ми не мали братися за те замовлення! Мали від нього відмовитись і взагалі не виставляти в інтернет фотографію як приклад роботи. Всі пости і фотографії видалені. Ми визнаємо помилку і просимо вибачення!" – написали представники торгового закладу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в ЗСУ назвали ім'я розстріляного рашистами полоненого.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини