Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні назвали «найкращого переговорника», якого можна відправити в Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні назвали «найкращого переговорника», якого можна відправити в Росію

Найкращим переговорник від України є дрони СБУ, саме тому їх і потрібно відправляти в РФ

21 жовтня 2024, 18:35
Поділіться публікацією:

Атаки Служби безпеки України по складах у Росії позбавляють російських військових ресурсів для продовження війни та вже спричинили нестачу боєприпасів на фронті. Як відзначив в ефірі 24 каналу політолог Тарас Загородній, все більше російських підприємств опиняються під подвійним тиском — санкціями з боку Заходу та ударами дронів від СБУ.

В Україні назвали «найкращого переговорника», якого можна відправити в Росію

Переговори України і РФ

При цьому, як підкреслив експерт, наразі важко точно визначити, які санкції більш ефективні. На його думку, американські фінансові заходи та удари дронів СБУ діють разом і взаємно посилюють ефект.

"Втім одна перевага у наших санкцій є. Їх не обійдеш, і з третіми країнами не домовишся. Найкращий переговорник, якого ми можемо сьогодні відправити у Росію, – це дрон від СБУ", — відзначив політолог.

Він також додав, що постійні удари по російських військових об'єктах призводять до виснаження запасів ворога. За його словами, наприклад, минулого місяця склади вибухали по всій Росії. Масштабні атаки дронів СБУ вже створили дефіцит снарядів на фронті. Хоча повного паритету ще немає, ситуація значно покращилась порівняно з тим, що було до початку атак, додав Загородній.

При цьому політолог вважає, що кожен знищений на російській території боєприпас — це той, що не впаде на українську землю.

"КАБ, що не впав у Харкові чи Запоріжжі. Снаряд, який замість прильоту по позиціях ЗСУ порадував феєрверком жителів російської глухомані. Такі потужні вибухи за тисячі кілометрів від фронту мають значний психологічний ефект. Перенесення війни на територію ворога, безумовно, наближає закінчення війни", – підсумував політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ЄС висміяли "СВО" та заявили, що Путін насправді не хоче переговорів і миру з Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини