Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні надто загрозлива ситуація: офіцер розкритикував "акції" жінок проти ТЦК
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні надто загрозлива ситуація: офіцер розкритикував "акції" жінок проти ТЦК

Офіцер ЗСУ засудив дії жінок, які перешкоджають роботі співробітників ТЦК

19 квітня 2024, 21:50
Поділіться публікацією:

Ситуація в Україні занадто загрозлива, аби спокійно спостерігати, як жінки намагаються зривати мобілізаційні заходи співробітників ТЦК, заявив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

В Україні надто загрозлива ситуація: офіцер розкритикував "акції" жінок проти ТЦК

В Україні зростає невдоволення роботою ТЦК. Фото з відкритих джерел

"Мене дуже обурюють вже зовсім не поодинокі випадки "акцій" жінок проти представників ТЦК, коли вони б'ють вікна в машинах та нападають на військових. Розбиратися з ними просто "бесідами" точно не принесе бажаного результату. В Україні зараз занадто загрозлива ситуація, щоби дозволяти подібні речі", — наголосив Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ також зазначив, що росіяни дуже сильно активізували свою агентурну роботу – "заливають" величезні кошти, купують зброю і людей по всій країні.

"Російські спецслужби вербують за гроші та "ідейних". Також вони використовують інформаційне поле для максимальної дестабілізації ситуації в країні. Одночасно з подіями на фронті все це складає єдиний комплекс "гібридної війни", яку веде проти нас РФ", — додав військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що армії країн Європи скорочуються на тлі потенційних загроз з боку Росії, Ірану та Північної Кореї. Як пише видання The Economist, країни Заходу здебільшого відмовилися від строкової служби, запровадивши службу за контрактом, оскільки більшість конфліктів, в яких вони брали участь після Другої світової війни, були локального рівня на кшталт операцій в Афганістані та Іраку.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що директор ЦРУ Вільям Бернс заявив, що Україна може програти війну до кінця цього року, якщо США не нададуть ЗСУ більше допомоги. "Існує цілком реальний ризик того, що українці можуть програти на полі бою до кінця 2024 року або, принаймні, дадуть стати Путіну в становище, коли він зможе диктувати умови політичного врегулювання", — заявив директор ЦРУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 квітня 2024, 21:41

Тобто коли жінки розповідають комісарам, де знаходяться блатні ухилянти і намагаються дізнатись, чому комісари не йдуть туди, це обурює? Як на Росії і кордони відкриті і добровільно і іноземці йдуть? - ото диво! Ніхто не зобов'язаний приймати участь у вашій юдейсько-путинський кризі!


Новини