Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україні мобілізуватимуть за "прискореними" правилами
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні мобілізуватимуть за "прискореними" правилами

Відповідне звернення оприлюднене Міністерством охорони здоров'я

28 жовтня 2023, 17:49 comments6699
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я спільно з Нацслужбою здоров’я зменшили строки проходження військово-лікарських комісій. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу відомства.

В Україні мобілізуватимуть за "прискореними" правилами

Повістка

За новими правилами, тепер граничні строки проведення досліджень і медоглядів військовозобов'язаних скорочено до чотирьох днів. Окрім цього, на проведення кожного лабораторного і інструментального дослідження тепер відводиться не більш трьох робочих днів. Відповідальність за організацію пришвидшенного проходження медоглядів МОЗ поклав на голів обласних військових адміністрацій та керівників територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки (військкомат).

"Вони повинні організувати раціональні маршрути проходження ВЛК і контролювати, щоб військовозобов'язані проходили медогляди за окремою чергою", — йдеться у повідомленні.

Окрім цього, МОЗ повідомив, що зараз, на виконання рішення РНБО, тривають "перехресні перевірки щодо обґрунтованості рішень стосовно встановлення інвалідності, які були ухвалені після 24 лютого 2022 року". 

Нагадаємо, що після виявлення ЗМІ багаточисленних випадків корупції в ТЦК і СП, найгучнішим з яких стала справа одеського воєнкома Борисова, президент доручив перевірити діяльність воєнкомів по всій країні. Разом з тим, РНБО своїм рішенням доручила перевірити всі рішення ВЛК щодо надання інвалідності, що були ухвалені після 24 лютого 2022 року.

Тим часом, The Independent назвав ТОП-5 претендентів на пост президента РФ після смерті Путіна.

Ізраїльська армія наступає у секторі Газа із союзниками: хто допомагає ЦАХАЛ.

А  ЗМІ стали відомі стартові склади Барселони та Реала: які схеми обрали тренери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини