Головна Новини Суспільство Війна з Росією В США пояснили, чому Росія оголосила у розшук Зеленського та Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

В США пояснили, чому Росія оголосила у розшук Зеленського та Порошенка

Росія почала інформаційну кампанію "Майдан 3" для дискредитації української прозахідної влади.

5 травня 2024, 09:10 comments5058
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росія намагається дискредитувати українську владу та дипломатично ізолювати Україну оголошуючи українських посадовців у розшук. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звіт американського Інституту дослідження війни (ISW).

В США пояснили, чому Росія оголосила у розшук Зеленського та Порошенка

Росія оголосила Володимира Зеленського у розшук. Фото з відкритих джерел

Аналітики ISW стверджують, що Кремль досі намагається створити хибне враження щодо війни в Україні.

"Кремль продовжує намагатися зобразити неспровоковану агресивну війну проти України як щось інше, ніж те, чим вона є, продовжуючи стверджувати юрисдикцію законодавства РФ над суверенними державами", — йдеться у звіті Інституту дослідження війни.

Як вказує ISW основна мета, чому Росія оголосила у розшук президента України Володимира Зеленського, колишнього президента Петра Порошенка, командувача Сухопутними військами Олександра Павлюка та інших посадовців, зокрема очільника ГУР Кирила Буданова та голову СБУ Василя Малюка в тому, щоб дискредитувати Україну.

Крім того, про подібні плани Росії Україна викрила раніше та вказувала, що в травні Кремль розгорне інформаційну кампанію "Майдан 3", яка буде спрямована на створення сумнівів щодо легітимності президентства Зеленського серед українців. 

"Рішення Кремля оголосити Зеленського, Павлюка та Порошенка в російський розшук, ймовірно, є частиною російської інформаційної операції "Майдан 3" і ширших зусиль Кремля з дискредитації нинішнього та попереднього прозахідного українського уряду... а також дипломатично ізолювати Україну", — підсумовують аналітики ISW.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський назвав російського диктатора Володимира Путіна божевільним.

Також "Коментарі" писали про президента Франції, який назвав умови для введення іноземних військ в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини