Головна Новини Суспільство Війна з Росією В розвідці повідомили, чи готова Росія до «великого наступу» після виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

В розвідці повідомили, чи готова Росія до «великого наступу» після виборів

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов у коментарі Уніан прокоментував слова глави дипломатії Європейського Союзу Жозепа Борреля про те, що РФ піде у «великий наступ» після президентських виборів

14 лютого 2024, 16:28 comments1038
Поділіться публікацією:

Як повідомив Андрій Юсов, кожна заява про наступ Росії є важливою інформацією, яка вивчається. Проте, розвідник закликав в першу чергу зважати на офіційні повідомлення Сил безпеки і оборони, зокрема Генерального штабу Збройних сил України та українських спецслужб.

В розвідці повідомили, чи готова Росія до «великого наступу» після виборів

Андрій Юсов

"Стосовно планів ворога, в тому числі, коли будуть підстави підтверджувати подібну тезу, буде надана окрема інформація. Сьогодні ми констатуємо, що тривають окремі наступальні дії ворога на окремих ділянках",
- сказав Юсов.

За його словами, в першу чергу мова йде про Авдіївський напрямок. Юсов підкреслив, що там ситуація – важка.

"І саме навколо цього зараз сконцентрована увага і українських Сил безпеки і оборони",
— сказав Андрій Юсов.

Представник ГУР підкреслив, що зараз зусилля розвідки також сконцентровані на тому, щоб відстежувати кількість особового складу загарбників та постачання їм зброї.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що високий представник ЄС Жозеп Боррель вважає, що Росія почне новий "великий наступ" після президентський виборів в Росії, які мають відбутися в березні. Дипломат підкреслив, що українці і далі повні рішучості продовжувати боротьбу. За його словами, на відміну від росіян, українські військові точно знають за що вони борються. Боррель підкреслив, що військові і далі сповнені рішучості відбивати атаки Росії. Проте, як зазначив високий представник ЄС, українські військові не зможуть цього зробити без допомоги.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація на фронті зараз дуже складна, росіяни активно наступають, а ЗСУ перейшли в оборону, про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. Він відзначив, що українським військовим вистачає на полі бою сили духу, а от зі снарядами, зброєю, технікою є проблеми. Сирський підкреслив, що завершення війни залежить від західних партнерів, які мають ухвалити рішення про виділення необхідної допомоги ЗСУ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.unian.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини