Головна Новини Суспільство Війна з Росією В РФ розглядають два варіанти, як діяти на фронті, серед них й "жести доброї волі"
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ розглядають два варіанти, як діяти на фронті, серед них й "жести доброї волі"

Війна Росії з Україною: окупанти зазнають втрат та готуються до відступу

14 липня 2022, 10:55 comments2026
Поділіться публікацією:

Є інформація про те, що військове та політичне командування росії веде дискусії щодо подальшого розгортання наступальних операцій на фронті. Серед варіантів є "жести доброї волі". Про це пише військовий експерт Олег Жданов.

В РФ розглядають два варіанти, як діяти на фронті, серед них й "жести доброї волі"

Фото ілюстративне / Pixabay

Українські захисники завдають збитків окупантам та нищать їх командні пункти та склади боєприпасів в тилових регіонах окупованих росією територій. За словами експерта, в липні ситуація на фронті стабілізувалась, ЗСУ тримає оборону, а росіяни намагаються штурмувати просування вони не мають. Окупаційні війська втратили потенціал для захоплення міст Луганщини. Тому, скоріш за все, російському командуванню доведеться перекидати підрозділи до Донецької області з інших напрямків та проявляти "жести доброї волі".

Експерт наголошує, що є інформація про два варіанти дій окупантів. Перший — відведення військ з правого берега Дніпра, від Херсонщини та концентрація зусиль на захопленні Донецької області, а потім вести бої на виснаження. Другий — зайняти оборонні позиції на фронтах, а наявними силами атакувати українські позиції в Донецькій області та вмовляти Захід схилити Україну до переговорів, зазначає Олег Жданов.

Як писав портал, в Білому домі відреагували на заяви конгресменки Спартц про Україну. Координатор зі стратегічних комунікацій Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі наголосив в коментарі журналістам, що конгресменці буде надана відповідь на її звернення щодо очільника Офісу президента Андрія Єрмака та стосовно поставок озброєння для ЗСУ. Про це повідомляє Голос Америки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ZhdanovChannel
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини