Головна Новини Суспільство Війна з Росією В РФ планують збільшити армію. На Банковій розповіли, що треба зробити Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В РФ планують збільшити армію. На Банковій розповіли, що треба зробити Україні

Росія протягом останніх двох років постійно проводить мобілізацію, заявив в ефірі 24 каналу радник Офісу президента Михайло Подоляк. За його словами, заяви голови Міноборони РФ Сергія Шойгу спрямовані на те, щоб викликати паніку серед українців

22 березня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Як відзначив Михайло Подоляк, на тимчасово окупованих територіях України перебуває близько 450 тис. російських військових. При цьому, за його словами, у росіян великі санітарні втрати, тому вони регулярно проводять мобілізацію.

В РФ планують збільшити армію. На Банковій розповіли, що треба зробити Україні

Михайло Подоляк

Подоляк говорить, що міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив про наміри збільшити армію РФ до кінця року, також з метою вчинити вплив на психологічний стан українців. При цьому радник Офісу президента визнав, що, дійсно, у Росії великий мобілізаційний ресурс, і це треба розуміти.

Як відзначив Подоляк, є розуміння того, як Росія веде загарбницьку війну в Україні, а також, як цьому можуть протидіяти Сили оборони і що їм для цього потрібно. За його словами, є чітке розуміння, яка зброя потрібна ЗСУ та скільки її потрібно.

Саме тому, додав Подоляк необхідно наполягати на пришвидшенні логістики та виробництва зброї.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив про намір збільшити армію РФ до кінця поточного року. Зокрема, загарбники планують створити ще дві загальновійськові армії та 14 дивізій. Окрім того, російський міністр заявив, що планує створити додатковий корпус мотострілецької дивізії, а також "Дніпровської річкової флотилії" і бригади річкових катерів флотилії в складі окупаційної армії.

Окрім того, Шойгу похвалився тим, що Росія начебто зуміла наростити виробництво боєприпасів, яка начебто йде навіть із випередженням графіку. За його словами, країна-агресор почала виробляти у 2,5 рази більше снарядів, ніж раніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини