Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ОП відреагували на гучну статтю The Times про "план перемоги" Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП відреагували на гучну статтю The Times про "план перемоги" Зеленського

У Зеленського назвали статтю "узагальненнями авторів", логіку плану їм не пояснювали.

сьогодні, 20:50
Поділіться публікацією:

 Журналісти британського видання The Times не були ознайомлені з "планом перемоги", який президент України Володимир Зеленський планує представити президенту США Джо Байдену. Про це повідомило Суспільне з посиланням на джерело в Офісі президента.

В ОП відреагували на гучну статтю The Times про "план перемоги" Зеленського

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

У відомстві зазначили, що інформація, опублікована у виданні, є узагальненням авторів, і журналісти не мали доступу до самого документа, а також їм не пояснювали логіку плану.

"Основна особливість плану перемоги полягає в його комплексності — усі пункти пов'язані між собою, і важливо реалізовувати їх у сукупності," — зазначив співрозмовник.

За його словами, "план перемоги" містить п'ять пунктів. Чотири з них планується реалізувати з жовтня до грудня, а п'ятий — на післявоєнний період.

Представник Офісу президента також підтвердив, що у документі дійсно йдеться про постачання сучасного озброєння і можливий наступ українських військ у Курській області Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що The Times дізнався про нові деталі плану перемоги Зеленського. План перемоги президента України Володимира Зеленського, який він представить президенту США Джо Байдену, не передбачає швидкого вступу України до НАТО, але  в ньому є пропозиція створити аналог п'ятої статті альянсу.

ЗМІ зазначає, що план перемоги Володимира Зеленського гарантії безпеки для України від країн Заходу пропонують "аналогічні пакту про взаємну оборону при вступі до НАТО". Також у плані передбачено міжнародну фінансову допомогу для відновлення економіки. Окремим пунктом йде надання сучасних озброєнь від Заходу, а також продовження операції ЗСУ у Курській області.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини