Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ОП сказали, на що вказує істерика Кремля щодо можливості України бити вглиб Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП сказали, на що вказує істерика Кремля щодо можливості України бити вглиб Росії

В Офісі президента вважають, що Кремль виявляє безумовний страх перед можливістю того, що ЗСУ отримають дозвіл бити західною зброєю по РФ

17 вересня 2024, 12:41
Поділіться публікацією:

Росіяни влаштували істерику із приводу того, що Україна може отримати дозвіл використовувати західну зброю для ударів по території РФ. До цієї істерики, відзначив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, навіть долучився особисто диктатор Володимир Путін, який навіть виступив із "особливим зверненням" з погрозами і виведенням війни на "новий рівень".

В ОП сказали, на що вказує істерика Кремля щодо можливості України бити вглиб Росії

Михайло Подоляк

Подоляк вважає, що всі ці істерики вказують на російську безумовну боягузливість, а також на їхнє вкрай специфічне й огидне вміння вести війну лише на непаритетних умовах ("ми атакуватимемо всім, а ви повинні мати великі обмеження та дотримуватися правил").

Окрім того, каже радник голови Офісу президента, росіяни дуже бояться, що вони програють у війні і матимуть не тільки юридичні, а і історичні наслідки. А ще, каже Подоляк, росіяни перестають адекватно оцінювати події.

"Важливо правильно оцінити всі ці складники й ухвалити обов’язкове рішення про ведення війни виключно в межах міжнародного права (а отже, територія країни-агресорки має зазнати руйнівних системних ударів, що різко скоротять її мілітарні можливості)", — відзначив Подоляк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після того, як РФ отримала балістичні ракети від Ірану, з’явилася надія на те, що Штати і Британія дозволять бити по Росії своєю зброєю. Втім, такого рішення союзники досі не прийняли. Хоча і стверджують, що не бояться ядерних погроз Путіна і його заяв про те, що НАТО стане стороною у війні. При цьому в Кремлі уже сміються над нерішучістю Заходу, який просто розмовляє про дозвіл, але не дає його.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/288

Новини