В ОП сказали, на що розраховував Путін, знищивши лікарню "Охматдит"

Путін розраховує, що удар по «Охматдиту» налякає світ

Після удару по лікарні "Охматдит" голова Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Росія здійснює геноцид і хоче вбивати українських людей і дітей. При цьому він переконаний, що росіяни намагаються залякати світ перед самітом НАТО.

"Путін вважає, що удари по наших дітях мають налякати всіх, примусити світ здатися. Він показує, що може безкарно вбивати кого захоче. Світ не має права мовчати. Ми повинні зупинити рашизм, зупинити цей сучасний фашизм і геноцид", - заявив в Телеграмі Єрмак.

На його переконання, кремлівський диктатор Володимир Путін розуміє тільки силу.

"За вбивства людей, за ракети по хворих дітях має бути максимально жорстка відповідальність. Тільки так можливо зберегти наш світ", - додав Єрмак.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські терористи вдарили по лікарні "Охматдит", де проходять лікування важкохворі діти. При цьому відомо, що під завалами можуть знаходитися люди.

Є думка, що таким чином росіяни почали свою "кровожерливу підготовку" до ювілейного саміту НАТО, який цього тижня має відбутися у Вашингтоні, і на якому мають бути прийнятті рішення щодо підтримки України.

При цьому експерти відзначають, що тепер все залежить від того, як на акт тероризму та геноциду відреагують у виборчому штабі Джо Байдена. Його вже неодноразово критикували за проведення політики так званої "контрольованої ескалації", коли Україні передавали зброю "по чайній ложечці", щоб не дратувати Росію та не посилювати війну. Експерти вважають, якщо Білий дім не продемонструє сильну позицію і не прийме жорсткі рішення, то цим самим пошле сигнал РФ.