Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт: Все зводиться до того, як обстріл проінтерпретують в одному виборчому штабі
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Все зводиться до того, як обстріл проінтерпретують в одному виборчому штабі

Тепер все залежатиме від реакції штабу Байдена

8 липня 2024, 13:38
Поділіться публікацією:

Людожерський, нетиповий ракетний удар росіян показує, як диктатор Володимир Путін насправді ставиться до всіх мирних ініціатив і як Путін насправді сприймає пана Орбана та його метушню, каже політолог Олексій Копитько.

Експерт: Все зводиться до того, як обстріл проінтерпретують в одному виборчому штабі

Удар по лікарні "Охматдит"

"На мій погляд, не варто вдарятися в конспірологію — це Кремль спеціально атакував, щоб відволікти від провалу у Франції, чи так збіглося?" – зазначив експерт.

За його словами, атаки на Дніпро, Запоріжжя, Харків, Кривий Ріг, Київ доводять, що росіяни регулярно обстрілюють цивільні цілі у великих містах. Це – їхній спосіб ведення війни. Не справляються з армією – посилюють цивільний терор, зазначив Копитько.

"Сьогодні "високоточно" потрапили по дитячій лікарні, завтра ще кудись потраплять. Адже якщо стріляєш містами, то там якщо не видавництво, то академія Бойчука. Що ще має статися, щоб нарешті зняли обмеження щодо застосування західної зброї? Нічого, все сталося. Що ще потрібно, щоб обґрунтувати передачу додаткових засобів ППО, яких лише у США – з головою? Нічого не потрібно, всім зрозуміло", — каже експерт.

За його словами, шлях до миру, безпеки в Європі лежить лише через позбавлення Путіна здатності вести війну, це давно і всім очевидно. Отже – через нарощування можливостей Сил оборони України. А отже, через адекватні санкції.

"Наразі все зводиться до того, як ці обстріли проінтерпретують в одному виборчому штабі. Комусь здається, що, віддаючи Україну на поживу повільно і частинами, можна награти якісь електоральні бали. Практика доводить, що буде навпаки. Буде провал, обійдеться дорожче по грошах і зверху накриє історичною ганьбою. Плюс стане більше пожеж у світі, за які проклинатимуть", — наголосив політолог.

Він додав, що в "центрі ухвалення рішень" зараз ранній ранок. Якщо через 4-5 годин не буде чіткої позиції, яку підкріплять конкретикою за пару днів (як варіант – до саміту НАТО) – це буде сумний сигнал. Причому вже не стільки для України. Саміт же ювілейний, історичний, але поки що явно не дотягує, підкреслив Копитько.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські терористи визнали , що завдали удару по лікарні "Охматдит".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини