Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чому саме сьогодні орки влаштували жах для Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому саме сьогодні орки влаштували жах для Києва

Путін почав «підготовку» до саміту НАТО

8 липня 2024, 12:36 comments15352
Поділіться публікацією:

Росія сьогодні влаштувала справжній терор українським містам. Наприклад вдарила по Кривому Рогу, станом на зараз відомо про десять загиблих і понад три десятки поранених, серед них десять у важкому стані.

Стало відомо, чому саме сьогодні орки влаштували жах для Києва

Удар по лікарні "Охматдит"

Окрім того, росіяни вдарили по Києву. Серед цілей орків виявилась і дитяча лікарня "Охматдит", де лікуються важкохворі діти.

"РФ дуже добре вміє грати у рефлексивне управління. Там добре знають, що рішення саміту НАТО ВЖЕ є, і переписувати його не стануть. Тому організували саме сьогодні цей жах для Києва та інших українських міст", — заявив у Фейсбуці політолог Євген Магда і додав, що Х*ло почав підготовку до саміту НАТО.

Окрім того, після цього удару політологи додали, що говорити з терористичною Росією про мир немає змісту.

"Мирні переговори", кажете… Такими вони і будуть. Нічого іншого не чекайте. Це ж росіяни. Вони не вміють бути інакшими. Будуть хотіти домовлятися тільки тоді, коли стоятимуть на руїнах РФ. Зрештою, тоді вже нам домовлятися не буде з ким і про що. Хіба що встановлювати дипломатичні відносини з новоствореними державами", — відзначив у Фейсбуці політолог Михайло Басараб.

"Мир із Росією? Мирний договір із Путіним? Перемир'я із терористами?" — пише у Фейсбуці політтехнолог Олег Постернак, коментуючи удар по "Охматдиту".

До речі, як відзначив нардеп Володимир Ар’єв на місці лікарні "Охматдит" ніколи не було військових обʼєктів. За часів совєтів там теж була дитяча лікарня.

"Тому, московська мерзота цілила туди спеціально. Свідомо стріляли в дітей! Старого корпусу, де я народився у 1975, більше немає. Новий суттєво пошкоджений. Сподіваюсь, після цього воєнного злочину ніхто не матиме сумнів, що росіяни — терористи і фашисти. І що їхня держава має бути знищена, аби людство зітхнуло з полегшенням", — відзначив нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські нелюди вдарили по лікарні "Охматдит", де лікуються важкохворі діти. Як стверджує голова Офісу президента Андрій Єрмак, удар був цілеспрямованим, тобто росіяни навмисно вдарили по дітям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини