В ОП показали, як зараз виглядає кордон України та Білорусі (ФОТО)

Кирило Тимошенко зазначив, що військові облаштували серйозні загородження на кордоні

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко відвідав Волинську область, щоб подивитися, як облаштовано кордон України з Білоруссю. Про це Кирило Тимошенко повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Заступник керівника ВП розповів, що до війни у 2022 році планувалося реалізувати проект з обладнання кордону не лише фортифікаційними спорудами, а й спеціальними засобами стеження.

"Війна внесла свої корективи до цього процесу, але тут на Волині це питання вирішують на рівні обласної, місцевої влади та Держприкордонслужби", - розповів Тимошенко.

Кирило Тимошенко зазначив, що військові облаштували серйозні загородження на кордоні.

"Військові облаштували справді серйозні загородження, а місцева влада допомогла з камерами стеження. Тут застосували й тепловізійні камери. Важливо, що за ділянками кордону можна спостерігати онлайн", - Тимошенко.

Фото: Кирило Тимошенко/Telegram

Фото: Кирило Тимошенко/Telegram

Фото: Кирило Тимошенко/Telegram

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Пушилін у Білорусі заявив про плани розпочати "звільняти Київ, Одесу, Луцьк". Ватажок "ДНР" озвучив нову тезу Кремля. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.
Читайте також про те, що Костін замість Венедиктової: ще один президентський , або що потрібно знати про нового Генпрокурора. За призначення Костіна на посаду Генпрокурора проголосувала майже конституційна більшість. Докладно про це читайте у нашій статті.
Сайт "Коментарі" повідомляв, що Рада обрала нову суддю Конституційного суду: як голосували депутати. "За" призначення Ольги Совгірі проголосували 293 депутати.
Також "Коментарі" інформували про те, що означає нова заява Зеленського про терміни завершення війни: коли і чому це станеться. Влада готує українців до неминучого початку контрнаступу ЗСУ та звільнення тимчасово окупованих українських територій.