Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ООН повідомили, чи справжнє відео страченого українського військового
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН повідомили, чи справжнє відео страченого українського військового

Російські військові розстріляли українського бійця, який сказав: "Слава Україні!"

8 березня 2023, 12:11 comments10674
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Організації Об’єднаних Націй підтвердили справжність відео на якому російські військові розстрілюють беззбройного українського бійця після слів "Слава Україні!". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

В ООН повідомили, чи справжнє відео страченого українського військового

Українець якого розстріляли після слів "Слава Україні"

На оприлюдненому відео помітно, як російські військові жорстоко розстріляли українця, який спокійно сказав "Слава Україні!". Відеоматеріал став разючим підтвердженням російської агресії в Україні та викликав міжнародну реакцію. Щоб запобігти маніпуляціям з боку представників Російської Федерації в ООН вирішили перевірити відео на справжність.

"Нам відомо про це відео, опубліковане в соцмережах, на якому показано, як український солдат у полоні, імовірно, страчений російськими збройними силами. На підставі попередньої експертизи ми вважаємо, що відео може бути автентичним", – сказав речник Управління ООН з прав людини Франс Прес.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні пообіцяв "знайти вбивць". Ім'я чоловіка, якого розстріляли росіяни повідомили українські військові, ним виявився Тимофій Миколайович Шадура.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відоме ім'я 14-річної української біженки, яку знайшли непритомну на пляжі в Англії. Підлітка відвезли до лікарні, де вона померла. Дівчина разом з матір'ю втікала від російської агресії в Україні.

Також "Коментарі" писали, думку експертів про те, що очікувати в майбутньому у боях за Бахмут. Чи має українська армія перевагу та чому захищає місто, яке перетворилось на фортецю на сході України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини