Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому місті Донецької області пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому місті Донецької області пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)

У місті Ясинувата пролунали вибухи

1 липня 2022, 16:45 comments1750
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:
У тимчасово окупованому місті Донецької області пролунали вибухи. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.
Як стало відомо, у місті Ясинувата, яке перебуває під контролем супротивника, прогриміли кілька вибухів.
"Удар по залізничному вузлу, що переганяє ворожу техніку. Заодно – мінус склад із боєкомплектами", — повідомляє СтратКом ЗСУ.
Також було опубліковано відео з місця подій.
Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Путіна відреагували на обстріл Одеської області та смерть українців. У Кремлі знову брешуть, що не стріляють житловими будинками. Докладніше про це ви можете прочитати у нашій статті.
Читайте також про те, що йдемо до ЄС та НАТО чи зупиняємось: результати опитування українців. 90% українців хочуть вступу до ЄС, 73% – до НАТО. Повномасштабне російське вторгнення не змінило думки більшості наших співвітчизників, а лише зміцнило його. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.
Сайт "Коментарі" інформував про те, що липневий прогноз: у чому допоможуть Україні переговори – де чекаємо на зміни. У липні українські дипломати зосередять усі зусилля на посиленні санкцій проти Росії та збільшенні обсягів постачання Україні зброї. Докладніше про це читайте на нашому сайті.
Також "Коментарі" повідомляли про те, що мільярди доларів та євро: скільки і від кого отримала Україна за час війни – куди пішли гроші. Захід не залишив Україну під час війни, тож фінансова система країни вистояла. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.


В окупованому місті Донецької області пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини