В окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух: що відомо (ФОТО)

За попередніми даними у Мелітополі спрацював саморобний вибуховий пристрій

У тимчасово окупованому Мелітополі пролунав сильний вибух. Про це розповів мер міста Мелітополь Іван Федоров на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Один гучний вибух у мікрорайоні Мелітополя, в одному із дворів вулиці Гоголя. За попередньою інформацією спрацював саморобний вибуховий пристрій. За словами місцевих жителів, після вибуху у бік мікрорайону поїхали швидкі", - пише Федоров.

У свою чергу місцеве видання "РІА-Мелітополь" , посилаючись на свої джерела, повідомляє про те, що вибух прогримів неподалік спортивного клубу "Атлетичний цех".

"Власник – колаборант Дмитро Хасай, який, пішов працювати у фейковий МДУ. Природно, спортсмен занервував. Його чекають великі неприємності. Уламки потрапили у вікна деяких мешканців. Чи є постраждалі, уточнюємо. Ясно одне – партизани продовжують полювання на зрадників", - пише .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що український актор потрапив до шпиталю : отримав серйозне поранення, але переміг у бою з окупантами. Жорстока битва відбулася 10 серпня біля СМТ Зайцево Донецької області.

Читайте також про те, що Путін відправив на Донбас до бойовиків голів силових відомств та Медведєва: навіщо. Медведєв зазначив, що обговорювалася "гармонізація законодавства" з окупованими районами Донецької та Луганської областей.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Данилов жорстко відреагував на можливість розміщення миротворців на ЗАЕС. Данилов заявив, що російські загарбники мають піти з української території.

Також "Коментарі" інформували про те, що це війна не тільки Путіна : Кулеба відповів Шольцю з приводу заборони для в'їзду росіян. Кулеба нагадав Шольцю, що реальні російські солдати катують та вбивають українців.