Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Криму розпочалася нова хвиля мобілізації: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Криму розпочалася нова хвиля мобілізації: що відомо

Окупанти планують додатково мобілізувати майже 3 тисячі кримчан

23 травня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

Не менше 2700 осіб мають підписати контракт із міністерством оборони РФ у тимчасово окупованому Криму.

В окупованому Криму розпочалася нова хвиля мобілізації: що відомо

РФ посилює мобілізацію. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, відповідний план окупанти отримали від Кремля.

Оскільки охочих воювати проти України на кримських територіях немає, щоби хоч якось виправити ситуацію колаборанти залучають до пропагандистської кампанії війни волонтерів, повідомляє Центр спротиву. Відтепер у кожному комісаріаті в Криму працюватиме по два волонтери, які розповідатимуть про "принади" служби в російській армії.

За даними Центру спротиву, росіяни також проводять мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. У межах примусової паспортизації окупанти змушують українців ставати на реєстрацію до фейкових військкоматів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що Білий дім не має інформації про можливі факти постачання зброї до Росії з Китаю. Раніше міністр оборони Британії Грант Шаппс заявив, що Пекін допомагає Москві летальним озброєнням. "Ми не спостерігали цього у 2022 році. Не спостерігали цього в 2023 році. Не спостерігаємо цього і досі", – заявив Джейк Салліван.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський у червні відвідає з візитом Францію, а також завітає на зустріч країн G7 в Італії. За інформацією джерела Politico, у Франції та на зустрічі країн G7 Володимир Зеленський буде просити у країн-членів НАТО збивати російські ракети над Україною так, як це робили США та Велика Британія під час нападу Ірану на Ізраїль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини