В окупованому Херсоні на прилавках в магазинах помітили продукцію з Ірану (ФОТО)

У Херсоні на полицях магазинів помітили продукцію з Ірану

В окупованому обласному центрі Херсонської області серед асортименту продовольчих товарів в місцевих крамницях покупці знайшли продуктові товари іранського виробництва. Саме звідти прийшли поставки продуктового краму, який не імпортується в РФ. Про це інформують в Центрі національного спротиву.

"На поличках в багатьох магазинах Херсону - поруч із продуктовими товарами з "ЛНР" та РФ, стоять товари з Ірану. Дві країни-терористки, які допомагають одна іншій обходити санкції. Зокрема. покривати дефіцит продуктових товарів, які вже не виробляються на території РФ, або більше не імпортуються до неї", - коментують таку ситуацію представники Центру.

Фахівці Центру стверджують, що мешканці Херсона. як правило, не купують такого продовольства. Так само багато з них ігнорують при покупках продукти, які привозять з Росії.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіяни вивозять продукти їх виробництва з магазинів Херсона. У Херсоні російські окупанти почали вивозити з магазинів продукти російського виробництва. Прилавки частково спорожніли. За інформацією місцевих ЗМІ, жителі міста у мережі почали публікувати фото спорожнілих прилавків в магазинах. Окрім цього, з'ясувалося, що російські окупанти вивозять не лише продукти, а й обладнання з торгових магазинів. Журналісти припускають, що у такий спосіб вони хочуть спровокувати гуманітарну кризу у місті.

Також "Коментарі" інформували про те, що росіяни вивезли з Херсона останки Григорія Потьомкіна. Російські загарбники викрали з окупованого Херсона духовні реліквії та навіть останки російського князя Григорія Потьомкіна, який вважається засновником міста.