Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупованому Донецьку знову пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Донецьку знову пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Вибух пролунав у мікрорайоні Азотний

6 липня 2022, 14:30 comments1481
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В окупованому Донецьку знову пролунали потужні вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

В окупованому Донецьку знову пролунали потужні вибухи: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому ЗСУ, у мікрорайоні Азотний точним даром знищено тимчасову перевалочну базу окупантів БК та ПММ. Повідомляється, що після попередніх вибухів на складах боєприпасів загарбники поспіхом облаштували цю базу.

"Оскільки потрібно було рятувати і розпихати по місту боєприпаси, за якими ще не прилетіло. Все було зроблено поспіхом і настільки безглуздо, що не залишилося осторонь "пильного ока", яке повідомило дядька "Ленд Лізу". Ну а результат вам уже наочно відомий.", — повідомляє Стратком.

Також було опубліковано відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у США випустили пам'ятну монету на честь захисників Зміїного: скільки коштує та як виглядає. Білий дім продає колекційну монету із зображенням острова Зміїний для поціновувачів.

Читайте також про те, що в Раді на одного нардепа стане менше: хто вирішив скласти мандат. Політик ухвалив рішення через війну в Україні та окупацію Маріуполя.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що тепер, як у Європі , Кабмін знижує температурний режим у квартирах: якою буде температура. З метою економії енергоресурсів мінімум становитиме 16 градусів.

Також "Коментарі" інформували про те, що не так із планом відновлення Fast Recovery: аналіз документа. Економіст проаналізував план відновлення та пояснив, чому він не дасть очікуваних результатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини