Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупантів дефіцит лікарів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупантів дефіцит лікарів: що відомо

На окупованих територіях погіршується ситуація з медичним персоналом

24 березня 2024, 00:27
Поділіться публікацією:

Російським загарбникам не вистачає лікарів у шпиталях, через що вони змушені завозити на тимчасово окуповані території лікарів з РФ, позаяк не довіряють місцевим медикам.

В окупантів дефіцит лікарів: що відомо

Ворогу не вистачає лікарів. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру національного спротиву, лікарів завозять на ротаційній основі, оскільки жити у “звільненому регіоні” росіяни не поспішають, попри гроші від Кремля.

Зазначається, що нещодавно окупанти привезли на Запоріжжя гастролерів з Удмуртії, які прибувають у шпиталі. Офіційно лікарі прибувають у регіон під час відпустки. Тобто, Москва традиційно не визнає своїх посіпак, а у випадку “нещасного випадку” їхнім родинам не варто розраховувати на виплати і пільги.

Центр спротиву відзначає, що Росія не допускає міжнародні організації на тимчасово окуповані території, оскільки не зацікавлена у розв’язанні гуманітарних проблем.

А відтак, наголосили у Центрі спротиву, завезення лікарів з РФ для обслуговування шпиталів під виглядом “гуманітарної місії” робить гастролерів законними цілями для руху опору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник секретаря РНБО РФ Дмитро Медведєв прокоментував стрілянину в концертному залі "Крокус сіті холу" на північному заході Москви, внаслідок якої вбито понад 130 осіб. Він заявив, що всі причетні до теракту мають бути знищені, у тому числі офіційні особи держави, яку кремлівський режим визначить відповідальною за організацію теракту.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники просунулися та захопили нові території на околицях населених пунктів Тоненьке і Бердичі у районі окупованого міста Авдіївка Донецької області. Важкі бої з окупантами також тривають в Іванівському, Георгіївці, Семенівці та Роботиному. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини