Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупації назріває бунт: РФ залишила шахтарів без грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупації назріває бунт: РФ залишила шахтарів без грошей

Загарбники припинили виплачувати зарплати і премії шахтарям

8 серпня 2024, 22:03
Поділіться публікацією:

Невдоволення працівників гірничої сфери на тимчасово окупованих територіях України може підірвати впевненість російських окупантів щодо впровадження “русского міра” на Донбасі.

В окупації назріває бунт: РФ залишила шахтарів без грошей

Окупанти залишили гірників без грошей. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, станом на сьогодні більшість шахтарів у так званій “ДНР” не отримують заробітні плати та вже ситі обіцянками місцевих колаборантів. 

У Центрі спротиву зазначили, що йдеться не лише про зарплати — окупанти також не виплачують відпускні, компенсації, нагородні та лікарняні.

"Напруження в окупації зростає, враховуючи цинізм ситуації, адже 25 серпня загарбники святкуватимуть день шахтаря", — йдеться у повідомленні Центру спротиву.

У Центрі національного спротиву відзначили, що росіяни економлять не тільки на гірниках, але й на виплаті зарплат водіям трамвайно-тролейбусного управління так званої “ЛНР”. Проблема з виплатою зарплат водіям виникла на окупованих територіях ще у березні минулого року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський відреагував на події, які відбуваються в Курській області. Він підкреслив, що українці вміють досягати своїх цілей, хоча саме росіяни вибрали "досягнення цілей" у війні. Очільник України повідомив, що головком Олександр Сирський протягом дня йому тричі доповідав. При цьому Зеленський підкреслив, що всі ці доповіді були результативними, і саме це потрібно Україні. Окрім того, Зеленському також доповідав міністр оборони Рустем Умєров. Його доповідь стосувалася постачання озброєнь та техніки українській армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини