Головна Новини Суспільство Війна з Росією В окупації молодь змушують голосувати за Путіна: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупації молодь змушують голосувати за Путіна: що про це відомо

Куратори з Кремля працюють над підвищенням підтримки Путіна на окупованих територіях

24 лютого 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Представники російсько-окупаційних адміністрацій на тимчасово окупованих територіях України вживають заходи щодо зниження негативних наслідків повномасштабної агресії РФ проти України на так звану підготовку “виборчого процесу”.

В окупації молодь змушують голосувати за Путіна: що про це відомо

Путін хоче залишатися незмінним диктатором РФ. Фото з відкритих джерел

За інформацією Центру національного спротиву, російське політичне керівництво у приказному порядку поставило завдання представникам окупаційних адміністрацій максимально ефективно забезпечити високий рівень підтримки російському президенту серед місцевої молоді. Від колаборантів вимагають забезпечити показник підтримки Путіна не нижче 72%.

Повідомляється, що, відповідно до всіх методичних рекомендацій та вказівок з адміністрації президента РФ, серед української молоді в окупації поширюються наративи, які містять викривлену інформацію про Україну та бажання країн Заходу знизити російський вплив на міжнародній арені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за два роки повномасштабного вторгнення РФ безпілотні літальні апарати українського виробництва здійснили справжній прорив. Як пише газета The Times, українські безпілотники на другому році війни змогли навіть атакувати Кремль. Як відзначає видання, попри символічність атаки, "це був сигнал російському диктатору Володимиру Путіну, що Україна має можливість завдавати удари по самому серцю Москви".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну західні держави не наважувалися передавати Україні озброєння, визнав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. При цьому генсек Альянсу зауважив, що згодом ситуація змінилася і зараз Україна регулярно отримує нові пакети військової допомоги від Заходу. "На початку війни світ вагався, чи надавати найсучаснішу зброю. Але зараз все істотно змінилося", — заявив Єнс Столтенберг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини