Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента звернулися до росіян у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента звернулися до росіян у Криму

Захоплений Крим буде деокуповано, це право України та обов'язок, а громадянам Росії час забиратися до себе додому - до РФ

7 вересня 2022, 14:37 comments1292
Поділіться публікацією:

Анексований Росією Крим буде звільнений від російських загарбників. Тому росіянам, які до 2014-го року проживали в Росії, а потім незаконно приїхали до Криму, вже зараз потрібно збирати речі і якнайшвидше звертатися до своїх міст і сіл на території РФ. Як передає "Коментарі", про це під час брифінгу заявила постійна представниця президента України в АР Крим Таміла Ташева.

В Офісі президента звернулися до росіян у Криму

Таміла Ташева. Фото: facebook com tamila tasheva

Чиновниця наголосила, що росіяни, які зараз перебувають в українському Криму, мають чітко розуміти, що порушили закон і перебувають на території України незаконно.

Таміла Ташева зазначила, що в Криму дійсно має атмосферу, знаходиться там дуже комфортно. Але тим громадянам Росії, які приїхали до Криму, порушивши закон, треба їхати назад до Тюмені, Елісти, Саранська, Іркутська та інших російських міст. На такий крок краще піти, навіть якщо дуже хочеться залишитися в Україні.

"Звертаємося окремо до російських громадян, які незаконно приїхали і перебували в окупованому Криму. Так, у Криму тепло і дуже душевно. Але всі, хто незаконно приїхали на нашу територію, вже зараз просимо вас поїхати до себе додому до Тюмені, Елісти, Саранська, Іркутськ чи звідки ви понаїхали. Їдьте, навіть коли зовсім не хочеться", — сказала Ташева.

Раніше у подібному ключі висловився радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Він порадив росіянам якнайшвидше покинути Крим, а українським громадянам порекомендував готуватися до деокупації Криму та шукати собі укриття, які можуть знадобитися, коли ВСУ активно наступатимуть, звільняючи півострів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — що потрібно знати про нового прем'єр-міністра Великобританії Ліз Трасс: яких рішень чекати по Україні та Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини