Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента жорстко поставили Путіна на місце з його «миротворчими ініціативами»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента жорстко поставили Путіна на місце з його «миротворчими ініціативами»

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк пояснив, чому «миротворчі ініціативи» Путіна не принесуть мир

25 червня 2024, 13:35
Поділіться публікацією:

В Офісі президента прокоментували заяви кремлівського диктатора Володимира Путіна, який знову публічно повторює, що "його пропозиції ведуть до реального миру, дипломатичного врегулювання кризи".

В Офісі президента жорстко поставили Путіна на місце з його «миротворчими ініціативами»

Михайло Подоляк

По-перше, відзначив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, немає жодної кризи, а є розв'язана РФ велика війна з цілком конкретною окупаційною та геноцидною метою. По-друге, підкреслив радник, будь-яка доросла дипломатія можлива лише в адекватних переговорах, а для цього Росія має повернутися до міжнародного права, що неможливо, якщо врахувати якість нинішньої російської еліти, й залишити територію іншої країни, що можливо лише внаслідок військового примусу.

По-третє, підкреслює Подоляк, масові доведені воєнні злочини й масштабні руйнування інфраструктури України вимагають належних та жорстких юридичних рішень. Насамперед стосовно авторів війни.

"Інакше глобальна безпека та глобальні правила будуть остаточно "вбиті". По-четверте, будь-яка фіксація "не програшу Росії" неминуче призведе до наступних етапів війни. І Путін однозначно це добре розуміє. Йому потрібен час на подальшу мілітаризацію, посилення глобального пропагандистського тиску та дооформлення агресивного альянсу з країн/організацій, готових до експансій на інших територіях", — заявив Подоляк.

Окрім того, він підкреслив, що Росія не пропонує жодного "миру", але наполягає на капітуляції України, попри те що зазнає в цій війні величезних втрат.

"Навіщо зберігати "путінський режим", який нічого не зможе запропонувати завтра, окрім війн?" — запитав Подоляк.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор продовжує стверджувати, його пропозиції могли б принести "реальний мир" в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/259
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини