Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента розповіли про два шляхи завершення війни з РФ: яким піде Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента розповіли про два шляхи завершення війни з РФ: яким піде Україна

В Офісі президента вважають, що можна змусити Росію завершити війну в Україні

13 серпня 2024, 12:43
Поділіться публікацією:

Курська область, як, утім, і будь-яка інша прикордонна область Росії, – це квінтесенція того типу зумисно підлої війни, якій завжди віддають перевагу росіяни, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

В Офісі президента розповіли про два шляхи завершення війни з РФ: яким піде Україна

Михайло Подоляк

"Це війна без правил ведення війни", — відзначив Подоляк.

За його словами, Росія використовує свої території для розташування артилерії, РСЗВ, невеликих авіаційних баз, пускових установок для балістики для масштабних ударів по цивільному населенню іншої країни. Водночас вона впевнена, що її територія неформально недоторканна, ніхто не руйнуватиме логістику та інфраструктуру війни на території РФ, додав радник голови Офісу президента.

"Сьогодні Україна показує, що це не так. І що є лише два шляхи до закінчення війни та повернення Росії до розуміння, що таке правила війни", — підкреслив Подоляк.

Він відзначив, що перший шлях – це руйнування тієї-таки інфраструктури війни сухопутними операціями. Подоляк підкреслив, що це саме те, що в силах України і що потрібно для обов'язкового захисту населення України у прикордонних областях.

"Другий: завдання далекобійних ударів у глибину Росії. Масштабних і регулярних. Але для цього потрібно багато ракет та остаточна відмова від неформальних заборон використовувати ці ракети по території РФ", — підкреслив радник голови Офісу президента.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна зверталася до своїх союзників за дозволом застосовувати їх далекобійну зброю піл час операції в Курській області, втім, отримала відмову. Зокрема, не дозволила Україні використовувати свої далекобійні ракети Великобританія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/277

Новини