Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента прокоментували удар по цілям в Татарстані. Чого добивається Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента прокоментували удар по цілям в Татарстані. Чого добивається Україна

Україна працює над знищенням економіки країни-агресора, про це в коментарі 24 каналу сказав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, коментуючи атаки по цілям в Татарстані

2 квітня 2024, 15:49
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк підтвердив інформацію про те, що українські безпілотники завдали удари по заводу, на якому збирали "шахеди" та НПЗ у Татарстані. За його словами, операцію провели силами співробітників Головного управління розвідки Міноборони та СБУ.

В Офісі президента прокоментували удар по цілям в Татарстані. Чого добивається Україна

Михайло Подоляк

При цьому Подоляк підкреслив, що міжнародним правом дозволено знищувати усі об'єкти, які забезпечують дії агресора на її території. Саме тому, додав він, Україна має право нищити такі об’єкти на російській території.

Окрім того, Подоляк підкреслив, що ключового удару було завдано по Нижньокамському нафтопереробному заводу, який, як відомо, виготовляє 18 мільйонів тонн нафти на рік. При цьому, за його інформацією, окупанти протягом останніх п’яти-шести років вклали дуже багато коштів у розвиток саме цього НПЗ.

"Фундаментально завдаються удари якраз таки по нафтопереробці, адже це ключовий інструмент впливу на Росію"
, – підкреслив радник голови Офісу президента.

Також він розповів, що в економічній зоні "Алабуга" у Татарстані працює кілька заводів, які виготовляють ударні БпЛА. ТЗа його інформацією, на цих заводах із виробництва "шахедів" працюють інженери з Ірану.

Одним словом, підкреслив Подоляк, ефективність далекобійних українських безпілотників уже доведена. Тепер, додав він, потрібно їх більше виготовляти, щоб масштабувати атаки по військовим цілям на території країни-агресора. Окрім того, радник голови ОП додав, що необхідно переносити війну не територію Росії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна успішно застосувала проти РФ безпілотники власного виробництва, які здатні подолати понад 1000 км.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини