Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента назвали причини масштабних кадрових змін серед міністрів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента назвали причини масштабних кадрових змін серед міністрів

Подоляк: Кадрові перестановки в уряді — це шлях до перезавантаження системи

4 вересня 2024, 18:34
Поділіться публікацією:

Україна входить у новий етап війни, що вимагає рішучих змін у структурі управління країною. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що кадрові перестановки у виконавчій владі спрямовані на перезавантаження системи та оптимізацію роботи на різних рівнях. Про це Подоляк повідомив у коментарі для "РБК-Україна".

В Офісі президента назвали причини масштабних кадрових змін серед міністрів

В Офісі президента розкрили, чому міністри масово йдуть у відставку

Подоляк зазначив, що всі кадрові рішення мають бути розглянуті в комплексі, і лише після завершення всіх звільнень та призначень стане зрозуміло, як буде сформована нова конфігурація виконавчої влади. 

"Дивіться, дочекаймося всіх звільнень та призначень. Тому що там дехто позбавиться, наприклад, статусу в. о., дехто підвищить свої функціональні можливості, отримає додаткове навантаження, дехто перейде на інші роботи. Тобто подивимося, якою буде конфігурація, перш за все, виконавчої влади через два дні. І після цього ми зможемо це більш детально прокоментувати", — зазначив Подоляк," — підкреслив він.

Подоляк також звернув увагу на те, що Україна вступає в новий етап війни, що вимагає відповідних змін у структурі управління. За його словами, виникають нові потреби — фінансові, економічні, а також необхідність активізації переговорів на зовнішніх ринках. 

"Тому що ти не можеш завжди бути в одному статусі, тим більше під час війни. Це криза, це певний режим роботи, це є вигорання на різних рівнях. Не тільки на рівні соціальному, не тільки на рівні сім'ї тих людей, які беруть безпосередню участь у бойових діях. Але на будь-якому рівні є певне вигорання, певна втрата функціональності. І для того, щоб все це оптимізувати безумовно треба ініціювати певні кадрові перестановки", — зауважив Подоляк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини