Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента мають купу завдань для Сирського і його команди. Про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента мають купу завдань для Сирського і його команди. Про що йдеться

Нове керівництво Збройних сил має в першу чергу подивитися на дії на лінії фронту по-іншому, про це в коментарі «24 каналу» заявив радник голови ОП Михайло Подоляк. За його словами, треба зробити все, щоб армія не зайшла в оборону

15 лютого 2024, 17:10
Поділіться публікацією:

Проте це не єдине очікування від дій новопризначеного Головнокомандувача ЗСУ та його команди. Подоляк підкреслив, для ефективної війни з загарбником українська армія повинна ефективно нищити логістичну інфраструктуру росіян. Також радник голови Офісу президента вважає, що треба зробити так, щоб армії противника було складніше перекидати резерви та ресурси, а також організовувати ротації особового складу.

В Офісі президента мають купу завдань для Сирського і його команди. Про що йдеться

Михайло Подоляк

Окрім того, додав Подоляк, є ще одна важлива річ. За його словами, необхідно підсилити інформаційні тиски на країни, які є партнерами України.

"Які мають усвідомити, що, якщо вони хочуть на своїй території її отримати, вони її обов'язково отримають, якщо Україна не виграє цю війну. Треба посилити це коректне пояснення"
, — додав Подоляк.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі" Олександр Сирський нещодавно був призначений на посаду Головнокомандувача ЗСУ. При цьому, як свідчать дані опитування Київського міжнародного інституту соціології 40% наших співвітчизників довіряють новому головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському, водночас 35% нічого не знали про нього у лютому 2024 року. У КМІС зазначили, 21% наших співвітчизників заявили, що не довіряють Сирському, ще 4% – не визначились із відповіддю.

Окрім того, як розповідали "Коментарі", є думка, що для нових наступальних дій головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський буде "нащупувати" в обороні РФ слабкі місця, проти яких спрямує удари українських сил, переконаний генерал-майор Збройних сил Австралії у відставці, військовий стратег Мік Райан. Генерал відзначив, що аналогічну стратегію Сирський вже використовував під час оборони Києва та контрнаступу у Харківській області.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://24tv.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини