Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента говорять про демілітаризовану зону
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента говорять про демілітаризовану зону

Михайло Подоляк повідомив, що під час мирних переговорів потрібно обговорити демілітаризовану зону близько 100-120 кілометрів.

29 травня 2023, 18:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк припустив, що мирне закінчення війни для України може включати також запровадження демілітаризованої зони на території Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter українського чиновника.

В Офісі президента говорять про демілітаризовану зону

Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк стверджує, що однією з тем для мирного існування з Російською Федерацією може бути демілітаризована зона на прикордонних до України територіях Росії. Таким чином Україна зможе бути впевнена у безпеці для населення на сході.

"Ключовою темою повоєнного врегулювання має стати створення гарантій для запобігання повторенню агресії в майбутньому. Для забезпечення реальної безпеки жителів Харківської, Чернігівської, Сумської, Запорізької, Луганської та Донецької областей і захисту від обстрілів необхідно буде ввести зону демілітаризації 100-120 км на території Бєлгородської, Брянської, Курської та Ростовської областей", — повідомив Михайло Подоляк.

Радник голови Офісу президента України вважає, що ця зона має бути під міжнародним контролем на першому етапі мирного співіснування з Російською Федерацією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про неочікувані слова на російському телебачені. Один з гостей студії пропагандистського каналу закликав змінити президента РФ

Також "Коментарі" писав, що Росія оголосила у розшук сенатора США. Аргументом для таких кроків нібито були його "русофобські" вислови. Американський чиновник у різних частинах промови вказав про те, що найкращими витратами США є допомога для українців та смерть росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини