Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Офісі президента дивно прокоментували відсутність оборонних рубежів на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента дивно прокоментували відсутність оборонних рубежів на Харківщині

Радник Офісу президента Сергій Лещенко вважає ворожим ІПСО інформацію про відсутність фортифікаційних споруд у Харківській області

16 травня 2024, 20:08 comments6760
Поділіться публікацією:

В Офісі президента заявили, що всі заяви щодо відсутності фортифікаційних споруд у Харківській області є маніпулятивними, зокрема про це заявив радник офісу Сергій Лещенко

В Офісі президента дивно прокоментували відсутність оборонних рубежів на Харківщині

Сергій Лещенко

Радник Офісу президента Сергій Лещенко заявив про те, що ворог розповсюджує дезінформацію із приводу того, що у Харківській області відсутні фортифікаційні споруди. За його словами, таким чином окупанти переслідують декілька цілей.

Так, росіяни, стверджуючи, що на Харківщині немає оборонних рубежів, намагаються всіх переконати що область та саме місто Харків для них є легкою ціллю для окупації. Таким чином, вони хочуть посіяти паніку серед жителів області.

Окрім того, заявив Лещенко, росіяни говорять, що, буцімто, гроші, які були виділені на будівництво оборонних рубежів у Харківській області, просто розікрали. Таким чином, ворог хоче розсварити між собою військове керівництво та керівництво військових адміністрації та посилити напругу у суспільстві.

"Відсутність фортифікаційних споруд на Харківщині є маніпулятивними",
- заявив Лещенко.

За його словами, на Харківщині зводиться ешелонова система фортифікацій, яка складається з кількох оборонних рубежів.

Такі пояснення Лещенка викликали нерозуміння у волонтера Романа Доніка.

"За версією Офіса президента, всі, хто мають очі і цікавляться темою фортифікацій на Харківщині, підтримують російське ІПСО. А ті хто розуміють, що відповідальні за це особи сидять в ВЦА, ну просто працюють на РФ. Всі брешуть. Бо не бреше тільки Синєгубов. Ну ще Сірожа діджей Лещенко. Але це не точно. Насправді тупішого ходу просто неможливо було уявити", — відзначив Донік.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку західних ЗМІ, однією із причин прориву окупантів у Харківській області, є відсутність ліній оборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини