Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Одесі пролунали вибухи: місто під ракетним обстрілом (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі пролунали вибухи: місто під ракетним обстрілом (ОНОВЛЕНО)

Росія вдарила балістикою по Одесі

сьогодні, 22:11
Поділіться публікацією:

Російські війська обстріляли Одесу — в місті пролунали вибухи. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера. 

В Одесі пролунали вибухи: місто під ракетним обстрілом (ОНОВЛЕНО)

Ілюстративне фото

Він попередив про загрозу обстрілів та застеріг мешканців Одеси та району бути в укриттях.

У Повітряних силах ЗС України попередили, про загрозу застосування балістичного озброєння, в областях де оголошено повітряну тривогу.

Мер Одеси Геннадій Труханов також повідомив, що у місті пролунали вибухи. 

Влада міста та області поки не повідомили про наслідки ракетної атаки.

Олег Кіпер розповів про наслідки ворожого обстрілу. За його словами окупанти вдарили по портовій інфраструктурі. “Балістичною ракетою ворог влучив у цивільне судно під прапором Палау. Загинув 60-річний українець, працівник приватної компанії, що обробляє вантажі. Ще пʼятеро іноземних громадян постраждали. Четверо з них у стані середнього ступеня важкості, один — легкого. Наразі їм надається необхідна медична допомога”, — написав керівник ОВА.

Нагадаємо, що Росія ймовірно знову відновлює роботу авіабази “Сольци” в Новгородській області. Там станом на 6 жовтня відмічено перебування 5х Ту-22М3. 

“На цей момент там перебуває лише 3х Ту-22М3. Можливо, це ті самі борти які 2 жовтня прилітали на авіабазу “Енгельс-2”. З якою саме метою Ту-22М3 знову дислокуються на авіабазі — наразі невідомо. Спостерігаємо”, — йдеться у повідомленні моніторингової платформи. Скільки літаків споряджено ракетами на військових аеродромах, читайте за посиланням.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що станом на 7 жовтня окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море чотири кораблі. Крім того, флот РФ присутній в акваторії Середземного моря, а ось в Азовському морі кораблів немає.  Варто пам'ятати, що ситуація може змінитись всього за кілька годин. Саме стільки часу потрібно окупантам аби вивести на бойове чергування споряджений ракетоносій. Скільки кораблі РФ на чергуванні в морях повідомляють Військово-морські сили ЗСУ



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини